Πραγματογνώμονες Autoexperience

Πραγματογνώμονες Autoexperience: ιδρύθηκε το 2015 με έδρα την Αθήνα. Σκοπός της Αutoexperience είναι η κάλυψη σε πανελλαδικό δίκτυο με εξειδικευμένες υπηρεσίες οχημάτων.

Με σκοπό την άμεση συλλογή στοιχείων, για την διερεύνηση των Τροχαίων Ατυχημάτων, διαθέτει ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών σε Αττική, Πελοπόννησο, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Από το 1994 οι συνεργάτες του γραφείου καλύπτουν Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Οχημάτων στην αγορά εργασίας στους τόπους διαμονής τους και είναι όλοι απόφοιτοι ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ των Σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών, των τμημάτων Οχημάτων και Μηχανολογίας, του ΤΕΙ Κοζάνης πριν το 1990 ή από το Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μετά το 1990. Οι συνεργάτες της Autoexperience είναι εγγραμμένοι και μέλη της/του:

  • EVU Greece (Ευρωπαϊκή  Εταιρεία για την έρευνα και την ανάλυση τροχαίων ατυχημάτων)
  • Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Οχημάτων ΤΕΙ
  • Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων F.I.E.A.
  • Ε.Ε.Τ.Ε.Μ (Ένωση Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών)
  • ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος)


Πραγματογνώμονας Autoexperience - Η Φιλοσοφία

Με βασική αρχή την γνώση, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενική κρίση προσφέρουμε στους πελάτες μας την αποτύπωση των συνεπειών ενός τροχαίου ατυχήματος.Με σεβασμό και εχεμύθεια προς τον Πελάτη καταγράφουμε τις ιδιαιτερότητες των συνθηκών σύγκρουσης, αναλύουμε τις ανάγκες του και προτείνουμε τις απαραίτητες ενέργειες, διαμορφώνοντας ένα πλάνο ενεργειών.

Χρησιμοποιώντας πάντα τους Νόμους της Φυσικής και των Μαθηματικών, και με την βοήθεια Συγχρόνων Εξειδικευμένων Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων PC-Crash & Virtual Crash (Προγράμματα Ανάλυσης - Αναπαράστασης – Προσομοίωσης Συνθηκών Τροχαίων Ατυχημάτων) και συνεργατών διεθνούς αναγνώρισης, όπως DEKRA Γερμανίας, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του γραφείου μας είναι απαραίτητες για την διερεύνηση των συνθηκών των Τροχαίων Ατυχημάτων.