Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών με Ινστιτούτο Π. Μυλωνάς

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής προγραμματίστηκε η πρώτη κοινή δράση με την ονομασία Μήνας Οδικής Ασφάλειας Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από την 1η έως και τις 12 Απριλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τα Επιμελητήρια Κρήτης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Άγιος Χριστόφορος», προγραμματίζουν επιμορφωτικές δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη βιωματική εκπαίδευση του πληθυσμού στο νησί.

Η Autoexperience στηρίζοντας ενεργά την παραπάνω, πολύ σημαντική, πρωτοβουλία, θα συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, συνεισφέροντας με την πολυετή εμπειρία της στην έρευνα των συνθηκών ενός τροχαίου ατυχήματος.